Privé rondreis Israël

Heb je plannen voor een privérondreis door Israël? En haal je graag álles uit je reis? Laat mij jouw (Nederlandstalige) privégids zijn. Vertel me jouw wensen en ik maak een programma op maat.

Ik haal je met mijn comfortabele minivan (mét airco) op bij je hotel en we gaan op pad. Ik leid je langs alle plekken die je echt niet wilt missen. Dat wordt een reis om nooit te vergeten. Dat beloof ik je.

Beleef Israël op jóuw manier

Wat wil je graag doen?

Een rondreis met een Nederlandse gids is een perfect alternatief voor een groepsreis. Een privégids is ideaal voor senioren en mensen die minder mobiel zijn en graag in hun eigen tempo reizen. Ook is het een geweldige ervaring voor gezinnen met kinderen. Zeker in deze coronatijd is het verstandig om met kleine gezelschappen te reizen. Ik zorg ervoor dat je Israël op jouw manier beleeft. Dát is het grote voordeel van een privérondreis door Israël. Ik sta op het afgesproken tijdstip voor de deur met mijn comfortabele en veilige VW minivan mét airco.

Ik – Philip Kool – woon al sinds 1980 in Israël. Ik ken het land dus door en door. Sinds 1987 leidde ik vele honderden mensen lang de meest bijzondere plekken van Israël. Van Tel Aviv tot Galilea. En van Jeruzalem tot de Negev-woestijn en Eilat. Mijn ervaring is dat Israël interessant is voor iedereen. Of je nu belangstelling hebt voor de geschiedenis, de religies, de cultuur of de natuur van het land:

 • Bezoek de authentieke Bijbelse plaatsen
 • Ontdek de Oude Stad van Jeruzalem
 • Ontdek het joodse, christelijke en islamitische erfgoed
 • Bezoek het bruisende en moderne Tel Aviv
 • Wandel in één van de nationale parken
 • Bezoek het Meer van Tiberias en de Golanhoogten
 • Blijf drijven in de Dode Zee
 • Ontdek de rotswoestijnen van Judea en Negev
 • Bezoek de kruisvaarderskastelen en woestijnkloosters
 • Geniet van de Mediterraanse keuken

Wat is jouw gedroomde privé-rondreis door Israël?

Welke plekken in Israël wil je beslist bezoeken? Wat wil je ontdekken? En wat wil je allemaal doen en beleven? Ik ben benieuwd! Vertel het me en ik maak een programma op maat, met daarbij de kosten. Je kunt dan een duidelijke keuze maken. Ga je akkoord met mijn voorstel? Dan ga ik graag met jou of jullie op reis. Gaan er kinderen mee? Ook voor hen is er van alles te beleven!

Ik geef je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden

 • Privé-rondreis met ervaren Nederlandse gids
 • Klein reisgezelschap
 • Comfortabele VW minivan met airco (6 zitplaatsen voor toeristen)
 • Programma op maat

 

Ja, graag meer info over een privé-rondreis